Uw voordelen bij Harold's Fietsreparaties

“Bij Harold’s Fietsreparaties geniet u van veel voordelen op het gebied van herstel en onderhoud aan uw fiets. Ik heb ze voor u op een rijtje gezet”  – Harold van Raak  

 

Vakbekwaam

Door mijn jarenlange ervaring ben ik een allrounder op het gebied van fietsreparatie en -onderhoud. U kunt daarom met zowel uw stadsfiets, kinderfiets, racefiets, E-bike, of mountainbike bij mij terecht.

Betrouwbaar

Ik ben altijd open en transparant over de werkzaamheden en kosten rondom de reparaties. Dat wil zeggen dat ik altijd in overleg met u bekijk welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten hiervan worden, Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Prijskwaliteit

"Kwaliteit kost veel geld" is bij mij niet aan de orde. Ik bied de hoogste kwaliteit en service tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Want in mijn ogen is fietsen voor iedereen en moet dan ook voor iedereen betaalbaar zijn. Daar sta ik voor!

Service

Service en maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Zo doe ik spoedreparaties terwijl u geniet van een kop koffie; en ben ik bereid om een stapje extra te zetten wanneer de reparatie moeilijk te verkrijgen onderdelen vereist.